Over onze club

Een motorclub met een Islamitische grondslag

IMAN is een actieve motorclub met een Islamitische grondslag. Dit houdt in dat wij de Islamitische leefregels in acht nemen bij het organiseren van activiteiten en in ons gedrag. Daarnaast proberen wij zowel tijdens onze Nederlandse- en buitenlandse ritten een lokale moskee te bezoeken en contact te maken met de lokale Islamitische gemeenschap.

Onze activiteiten

Wij houden ons bezig met het twee-wekelijks organiseren van activiteiten zoals binnen- en buitenlandse motorritten, cursussen, sport activiteiten en gezellige bijeenkomsten.

Bekijk onze activiteiten

Lidmaatschap

Lidmaatschap van IMAN geschied door middel van het betalen van een jaarlijkse contributie. Door middel van lidmaatschap proberen wij de binding die leden met de club hebben te versterken. Met de inkomsten die voortkomen uit de contributie kunnen wij de club professionaliseren en hopen wij in de toekomst, insha Allah, een eigen clubhuis te kunnen realiseren.

Word lid van onze motorclub

Clubhuis

Wij hebben geen vast clubhuis, maar wel een vaste ruimte die wij altijd mogen gebruiken op de dagen dat wij een activiteit hebben. Deze ruimte bevindt zich in Utrecht en is bekend bij de leden. Wij komen hier vaak samen voor een rit, bij vergaderingen en overige educatieve bijeenkomsten.

Meer informatie over onze club volgt snel.

Beleef met ons echte avonturen

Word lid van onze unieke motorclub

Ben je een echte motorliefhebber? Houd je van avonturen op twee wielen? Dan willen we graag met jou rijden! Word lid van IMAN en ervaar de broederschap en gezelligheid!