Tijdens deze gezegende laatste tien dagen van de maand ramadan willen wij gezinnen voorzien in zaken waar zij dringende behoefte aan hebben. Denk hierbij aan nieuwe schooltassen, cadeaubonnen voor kleding, speelgoed etc.

Lees verder

Vanwege de corona-maatregelen is door het bestuur besloten om in 2021 nog geen activiteiten te organiseren. Nu de maatregelen langzamerhand versoepelen zien wij weer mogelijkheden om vanaf maart weer gezamenlijk te gaan rijden volgens de activiteiten agenda.

Lees verder

Zoals ieder jaar houden we twee ledenvergaderingen om samen met de leden de eerste of tweede helft van het jaar door te nemen, feedback te verzamelen en idee├źn uit te wisselen over onze club.

Lees verder

Vanwege de versoepeling van de corona-maatregelen zullen we de IMAN activiteiten-kalendar voor de zomervakantie aanpassen. Normaliter plannen we in deze periode voornamelijk open activiteiten die door individuele leden kunnen worden ingevuld. Deze zomer gaan we hier echter van afwijken.

Lees verder

Zoals je kunt zien wordt de website van onze motorclub eindelijk realiteit. Naast onze Facebook en Instagram pagina hebben wij nu ook een eigen website waarop wij informatie over onze club en activiteiten met alle geïnteresseerden kunnen delen.